O nas

Kaj pa je to Supersnurf?

Supersnurf je en najstarejših alteršportnih klubov v Sloveniji. Dvajseta obletnica je padla mimo pred leti, pa je nihče ni niti opazil. Štartali smo s surfanjem in snowboardom, kmalu so padla še kolesa in v zadnjih letih še plezanje in turno smučanje. Imamo dirkaško ekipo v spustu in nekaj padalcev, ki dirkajo enduro, ostali pa le furamo in radi svoje izkušnje delimo z drugimi in novim in manj izkušenim bajkerjem prihranimo kakšen zlom, ki smo ga sami pridelali, ker nismo imeli koga pocukat za nasvet. Z licenciranimi učitelji/vodniki imamo tudi vse papirje za take hece. V sezoni organiziramo brezplačne skupne fure, tečaje gorskega kolesarstva, športnega plezanja, pa še kaj se zmislimo.

Ok Snurf, kaj je tle tolk Super (oz. kaj pa mam jaz od tega)?

Člani kluba lahko sodelujejo na skupnih furcah, delavnicah in postanejo del kritične mase gorskih kolesarjev, ki se v Sloveniji borimo za legalizacijo našega početja. Sej veš, da je gorsko kolesarjenje v Sloveniji kaznivo a ne? Ja, res, res!

No, kar pa je še bolj pomembno, člani z res lepo izkaznico pridobijo veliko popustov pri nabavi opreme pri naših velikodušnih sponzorjih in podpornikih (več info v pristopni izjavi).

In vse to za bornih 20 evrov na leto, pa še T-shirt pride zraven!

POSTANI NAŠ ČLAN >>

Nenazadnje pa velja omeniti, da s plačilom članarine podprete tudi našo izvrstno mlado DH ekipo, ki vam bo hvaležna za podporo ter izvedbo naših brezplačnih izletov in tečajev!

Blazno!

Če želiš postati naš član piši na info@supersnurf.si.

Se vidimo na bajku!