SnurfFure

Supersnurfovci se tako ali drugače s kolesi podimo že zelo dolgo. V starih časih živalskega dvoboja in zgodnjih let pokala Slovenije v spustu smo več dirkali in organizirali dirke, danes dirkamo manj, pa več preprosto furamo.

Gorska kolesa so nam dala zelo veliko, zato sedaj želimo gorsko kolesarjenje na prijazen in netekmovalen način predstaviti tudi drugim. Zato organiziramo tedenske brezplačne SnurfFure in delavnice tehnike gorskega kolesarjenja. Organiziramo tudi Šodr fure, saj se je pred nekaj leti lep del kluba okužil s furanjem na dolge proge po slabih in manj obiskanih cestah ter makadamih, in Snurf Rundami za punce in vse ostale, ki se tako počutijo. V in okoli Ljubljane je primernega terena na pretek.

Na luftanju možganov in utrujanju stegen se nam lahko pridružite brezplačno, le prijavite se prej s pomočjo spletne prijavnice, saj je velikost skupine omejena. Lani smo dodali še Družinske MTB furce, lahke gorsko kolesarske fure namenjene staršem in njihovim otrokom. Organiziramo pa tudi pravo Snurfovo kolesarsko šolo.

SnurfFure potekajo po priljubljenih gorsko kolesarskih poteh v okolici Ljubljane. Datume in destinacije sproti objavljamo v koledarju in na Facebooku, člane in prijatelje pa najraje neposredno obveščamo po elektronski pošti. SnurfFure so brezplačne, na listo se lahko prijavite s klikom tule (fura@supersnurf.si).

Poganjanje gorskega kolesa po hribih in gozdovih je eden najboljših načinov za druženje s prijatelji, sproščanje v naravi in skrb za zdravo telo.

Vse to in še več brez podpore in sofinanciranja Mestne občine Ljubljana ne bi bilo.