Kolesarjenje

Supersnurfovci se tako ali drugače s kolesi podimo že zelo dolgo. V starih časih živalskega dvoboja in zgodnjih let pokala Slovenije v spustu smo več dirkali in organizirali dirke, danes poleg dirkanja furamo predvsem zase.

Gorska kolesa so nam dala zelo veliko, zato sedaj želimo gorsko kolesarjenje na prijazen in netekmovalen način predstaviti tudi drugim. Zato organiziramo tedenske brezplačne SnurfFurce in delavnice tehnike gorskega kolesarjenja , korak s trendi držimo še z makadamskim furanjem na Šodr furah. in Snurf Rundami za punce in vse ostale, ki se tako počutijo, ki so namenjene tako cestnim kot tudi gravel kolesarjem. Lani smo dodali še Družinske MTB furce, lahke gorsko kolesarske fure namenjene staršem in njihovim otrokom. Organiziramo pa tudi pravo Snurfovo kolesarsko šolo.

SnurfFurce potekajo po priljubljenih gorsko kolesarskih poteh v okolici Ljubljane. Datume in destinacije sproti objavljamo v koledarju in na Facebooku, člane in prijatelje pa najraje neposredno obveščamo po elektronski pošti. SnurfFurce so brezplačne, na listo se lahko prijavite s klikom tule (fura@supersnurf.si).

Poganjanje gorskega kolesa po hribih in gozdovih je eden najboljših načinov za druženje s prijatelji, sproščanje v naravi in skrb za zdravo telo.

Vse to in še več brez podpore Mestne občine Ljubljana ne bi bilo mogoče!