Snurfova kolesarska šola poganjanja gorskega kolesa po hribih in gozdovih!

4. oktobra, 2021

Tudi ti hodiš na turce? Poganjanje gorskega kolesa po hribih in gozdovih je eden boljših načinov za druženje s prijatelji, sproščanje v naravi in skrb za zdravo telo.

Da bodo vzponi, spusti in vožnja po razgibanem hribovitem terenu varnejši in zabavnejši, te v Snurfovi brezplačni šoli naučimo še, kako se lotiti načrtovanja in izvedbe ture, popraviti kolo na terenu, kaj vmes pojesti, da ne omagaš in kako lahko pomagaš, ko gredo stvari narobe. Da pa padcev in poškodb ne bo, se bomo še posebej posvetili osnovam tehnike vožnje kolesa, s katero želimo povečati varnost in užitek na kolesu in zmanjšati strah.

S šolo bomo pričeli v oktobru, 18.10.2021 ob 16.00 z uvodno turo in predavanjem. Zaključili bomo predvidoma 18.12.2021 s predbožično turo.

Predavanja in delavnice bodo potekale ob ponedeljkih od 19:30 – 21:30. Skupne celodnevne ture bodo ob vikendih. Udeleženci bodo točen razpored prijeli ob potrditvi prijave. Navedeni termini se lahko spremenijo, glede na vremensko napoved in razmere.

Predprijave so obvezne prek spletnega obrazca: PRIJAVNICA
Število mest je omejeno.

Za morebitna vprašanja in dodatne informacije pošljite mail na info@supersnurf.si

Program koordinira konzorcij Razgibajmo Ljubljano skupaj s Športno zvezo Ljubljane. Kolesarska šola bo za udeležence brezplačna, saj program sofinancira Mestna občina Ljubljana.