Pomlad je tu, snega imamo dovolj, čas je za akcijo!

30. aprila, 2021

Res je, snega imamo dovolj, ukrepi se sproščajo in vse kaže, da bo Snurfova pomlad letos posebej bogata!

Za člane in prijatelje kluba pripravljamo naslednje različne aktivnosti:

– Snurf MTB Furce, vsakotedenske brezplačne fure namenjene druženju in sproščenemu furanju, bodo letos ob četrtkih.
Prijava na: https://forms.gle/Zk7RkTteSeegRR2G6

– Snurf Šoder Furce, za vse, ki že redno navijate pedala po slabih cestah in makadamih (gravel bike se temu reče), bodo letos ob sredah.
Prijava na: https://forms.gle/Vyfg4m74VmH2MT6c9

– Snurf tečaji gorskega kolesarjenja bodo potekali tudi letos. Zamenjaj grimaso boja na življenje in smrt za sproščen nasmeh in se nauči obvladat svoje kolo. Primerni so za vse, ki bi radi obvladali svoj bajk in furali bolj sproščeno in varno.

– Snurfova šola poganjanja gorskega kolesa po hribih in gozdovih za vse, ki radi iščete naravne singlce. Naučimo te kako se lotiti načrtovanja in izvedbe ture, kako popraviti kolo na terenu, kaj pojesti na turi, da ne omagaš oz. kako lahko pomagaš, ko gredo stvari narobe, ker pojma nimaš kako se peljati čez spolzke korenine. Da pa padcev in poškodb ne bo, se bomo še posebej posvetili osnovam tehnike vožnje kolesa, brez katerih ne gre in s katerimi želimo povečati varnost in užitek na kolesu in zmanjšati strah v kosteh.

– Snurf Frika, plezalna pokušina za začetnike in tiste, ki radi plezate pod budnim očesom usposobljenega inštruktorja in se zraven še kaj naučite. Plezali bomo ob torkih v dvorani PCL in v naravi. Ne bodo manjkali tudi celodnevni izleti za vikend.

O vseh aktivnostih, terminih in podrobnostih bomo obveščali sproti, zato oči na pecljih in kakšen klik na naš profil ne bodo odveč.

Se vidimo zunaj na soncu!

Udeležba na furi, friki in šodru je brezplačna, saj so programi sofinancirani s strani Športne zveze Ljubljana in Mestne občine Ljubljana.