Plezanje

Tudi plezamo….

Šola športnega plezanja

ZA KOGA?
Šola športnega plezanja je namenjena vsem, ki želijo osvojiti osnove varnega plezanja v urejenih naravnih plezališčih in na umetnih stenah. Preko teoretičnih predavanj, praktičnih vaj ter plezanja se boste naučili veščin, ki so potrebna za varno samostojno plezanje. Šola je namenjena tudi tistim, ki že imajo nekaj plezalne kilometrine in bi radi nadgradili svoja znanja ter izkušnje.

KDAJ?
Supersnurfovi termini za plezanje v plezalnem centru so ob torkih in četrtkih, od 17.00 do 19.00 ure. Skupni celodnevni izleti pa za vikend. Udeleženci bodo točen razpored prijeli ob potrditvi prijave. Navedeni termini se lahko spremenijo, glede na vremensko napoved in razmere. 

Do takrat pa vabljeni na mesečno Supersnurf Friko – plezalno pokušino, kjer se lahko pod budnim očesom usposobljenega inštruktorja preizkusiš na umetni plezalni steni v Ljubljani ali v čisto pravi steni v plezališču. Plezalno opremo lahko posodimo mi! Več informacij na info@supersnurf.si.

KJE?
Teoretična predavanja in praktične vaje na umetnih plezalnih stenah bodo v Ljubljani (z okolico), plezanje v naravnih plezališčih pa po Sloveniji, Italiji (okolica Trsta) ali na Hrvaškem (Istra).

INFORMACIJE?
Šolo športnega plezanja organizira društvo Supersnurf. Vodil jo bo Miha Habjan, gorski vodnik z mednarodno licenco IFMGA, s pomočniki.

Šola športnega plezanja obsega pet teoretičnih predavanj, tri praktične vaje na umetnih stenah ter štiri izlete v plezališča in opravljanje izpita. Za prevoz, prehrano, vstopnine za umetne stene poskrbite sami.

Program koordinira konzorcij Razgibajmo Ljubljano skupaj s Športno zvezo Ljubljane. Plezalna šola bo za udeležence brezplačna, saj program sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Šola bo potekala skladno z Odloki o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti in vse udeležence naprošamo, da so z njimi seznanjeni in jih tudi upoštevajo. Vse udeležence naših aktivnosti naprošamo, da upoštevajo vsa higienska priporočila NIJZ.

Prijave in več informacij na info@supersnurf.si.